» Termeni si Conditii «     

Plata

Pentru persoanele fizice plata se face ramburs la primirea coletului, iar pentru persoanele juridice, plata se face prin Ordin de Plata (OP)

Expedierea

Comenzile primite pana la ora 16:00 vor fi trimise in aceeasi zi si vor sosi la destinatie de obicei a doua zi (de Luni pana Vineri), depinzand si de numarul de kilometri fata de orasele resedinta de judet. Tarifele de expeditie vor fi comunicate de catre agentul nostru care va contacta pentru confrmarea comenzii. Produsele care nu se afla in stoc vor fi livrate in termen de 7 zile, acest lucru urmand a fi specificat cu ocazia confirmarii comenzii.

Preturile

Toate preturile sunt exprimate in RON si INCLUD TVA !

Garantii

Garantia produselor este specificata in pagina fiecaruia, timp in care se repara (daca este posibil) sau se schimba, conform legii. Unitatea principala de service autorizata este punctul de lucru situat in cadrul showroomului din Sos. Progresului, nr. 90-100, Sector 5, Bucuresti. Telefon : 0722......... Pentru acordarea garantiei va rugam sa cititi cu atentie Certificatul de Garantie si Calitate primit la cumpararea produsului.